Priser

Ingen opgaver er ens, og prisen hænger altid sammen med opgaven.

Hvis det er en præsentationsfilm der skal optages, vil der både være en dronepilot og en fotograf med på opgaven. Andre opgaver kan dronepiloten måske klare alene. Vi leverer naturligvis materiale i de formater, kunden har behov for til webside, film eller præsentationer, fx 4K eller RAW format.

Kunden kan også selv stå for redigering, ellers er det også noget vi kan klare, ligesom vi kan redigere til en færdig film med grafik og speak.

Vi aftaler prisen på forhånd 

Kontakt os på info@securico.dk eller 70 23 33 54, så vi kan tale om, hvordan vi kan løse din specifikke opgave.

Vi kører i hele landet. Der beregnes kørsel efter statens takster.

Leveringstid

Vi bestræber os på at levere det færdige produkt inden for et par dage, dog senest indenfor 5 hverdage efter optagelserne har fundet sted. Videoer, billeder, Demo fx af færdigt arbejde udleveres til godkendelse, og når betaling er modtaget, udleveres det fulde materiale.

Vi er afhængig af vejret, da vinden gerne skal være mindre end max 10 m/sek for at sikre et godt resultat. Hvornår optagelsen finder sted afhænger derfor helt af vejret.

Rettigheder

SecuriCo ApS har ophavsretten til alle videoer, billeder og må bruge materialet til kommerciel anvendelse, med mindre andet er specifikt aftalt.

Hvis materialet skal videresælges, skal der foreligge en særlig aftale herom.